Sınıf ve Okul Risk Haritası Formları

Her yıl kasım ayı içerisinde okullar tarafından hazırlanarak bağlı bulundukları Rehberlik ve Araştırma Merkezlerine gönderilmesi gereken risk haritası formlarına bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

04.11.2022 1557

Okul Risk Haritası Formuna Ulaşmak İçin Tıklayınız.

Sınıf Risk Haritası Formuna Ulaşmak İçin Tıklayınız.

RİSK HARİTALARI HAZIRLANIRKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

Sınıf rehber öğretmenleri tarafından her sınıfın risk haritasının hazırlanması gerekmektedir.

Sınıf risk haritaları hazırlanırken

• Sınıf Risk Haritası Formu çoğaltılarak öğrencilere dağıtılmamalıdır.

• Sınıf risk haritasını sınıf rehber öğretmeni; gözlem, bilgi formları, görüşmeler, e-okul raporları ve uyguladığı bireyi tanıma teknikleri ile doldurmalıdır.

• Sınıf risk haritasının bir örneği PDR Servisine gönderilmeli, bir örneği de sınıf rehberlik dosyasında muhafaza edilmelidir.

• Okulda Psikolojik Danışman varsa bir örneğini kendi dosyasında muhafaza etmeli bir örneğini RAM'a göndermelidir.

• Okulda Psikolojik Danışman yoksa Rehberlik Hizmetlerinden sorumlu idareci tarafından hazırlanan Okul Risk Haritası formunun bir örneği muhafaza edilmeli bir örneği  RAM'a gönderilmelidir.