Biga Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Vizyon: Kurum olarak vizyonumuz ; bölgemizdeki okulöncesi, ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarının eğitsel, mesleki ve kişisel rehberlik hizmetlerinden en üst düzeyde yararlanmaları için uygun ortamları oluşturmak; Merkeze başvuran öğrenci, aile ve eğitimcilere ihtiyaçları doğrultusunda rehberlik ve psikolojik hizmetleri sunmak; eğitim çağındaki farklı gelişim özelliği olan bireylerin, gelişim farklılığının türüne ve derecesine göre her bireyin tam zamanlı eğitimden yararlanmasını sağlamak; ailelerin, eğitimcilerin ve ilgili diğer kişilerin farklı gelişenlerle ilgili öngörü ve farkındalıklarını artırmaktır.

Misyon: Bölgemizdeki tüm eğitim kurumlarına ve ailelere ihtiyaçları doğrultusunda rehberlik ve psikolojik danışmanlık hizmetlerini sunmak; farklı gelişen çocukları kendilerine en uygun eğitim ortamına yerleştirilmesi amacıyla tanılamak, izleme ve destekleme çalışmalarını yürütmektir.

Başarılar: .

Yabancı Dil: .
Servis Bilgisi: bigaram1717@gmail.com
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler: -
Bilimsel Etkinlikler: -
Proje Çalışmaları: -
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: -
Kontenjan Bilgileri: -
Diğer Hususlar: bigaram1717@gmail.com

Telefon - 02865020307

WEB - https://bigaram.meb.k12.tr

Adres - İSTİKLAL MAH. KEVSER ÖZENGİL CAD. NO 2/3 BİGA / ÇANAKKALE

Öğretim Şekli :08:30-17:30

Yerleşim Yeri - Biga, Çanakkale ilinin en büyük ilçesidir.

Adres - İSTİKLAL MAH. KEVSER ÖZENGİL CAD. NO 2/3 BİGA / ÇANAKKALE

Ulaşım Yürüme ve şehir içi minibüsleri kullanılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kurumumuz İl merkezine 90 km uzaklıktadır. Biga ilçe merkezinde yürüme mesafesindedir.